jueves, 3 de marzo de 2011

Que tal uns melindres?



Orellas, freixós dulces e salados, recheos do que queiras... pero uns melindriños, son uns melindriños eh!.
Fariña a que faga falta, ovos uns cantos, anís ben del, aceite do bon, sal e un pouquiño roial, amasamos todo ben amasadiño, deixámolo decansar un pouco e estiramos unhas tiras para facer uns rosquiños, fritimos, botamolos nun bol moi, moi grande e... facemos o glaseado, medio vaso de auga por dous de azucre, cocémolo 5 minutos e botamolo encima dos melindres, sin deixar de remexer!! que se non quedan brillantes e pegados, e teñen que quedar blancos!!.
Umh! que ricos están!.
Vedes que rápido se fan.

2 comentarios:

loly dijo...

¡¡¡¡¡¡¡¡HALA¡¡¡¡¡¡ CUANTAS CALORIAS¡¡¡¡¡¡¡cómo se nota que no engordas capulla, jajaja.No dudo que están buenisimos pero no todo el mundo se lo puede permitir eh.

Ana vic dijo...

Un solo non fai mal, muller! pero o malo é que un pide outro.... e cando os facemos repartimos, para non telos que comer todos un solo.