
Orellas, freixós dulces e salados, recheos do que queiras... pero uns melindriños, son uns melindriños eh!.
Fariña a que faga falta, ovos uns cantos, anís ben del, aceite do bon, sal e un pouquiño roial, amasamos todo ben amasadiño, deixámolo decansar un pouco e estiramos unhas tiras para facer uns rosquiños, fritimos, botamolos nun bol moi, moi grande e... facemos o glaseado, medio vaso de auga por dous de azucre, cocémolo 5 minutos e botamolo encima dos melindres, sin deixar de remexer!! que se non quedan brillantes e pegados, e teñen que quedar blancos!!.
Umh! que ricos están!.
Vedes que rápido se fan.
2 comentarios:
¡¡¡¡¡¡¡¡HALA¡¡¡¡¡¡ CUANTAS CALORIAS¡¡¡¡¡¡¡cómo se nota que no engordas capulla, jajaja.No dudo que están buenisimos pero no todo el mundo se lo puede permitir eh.
Un solo non fai mal, muller! pero o malo é que un pide outro.... e cando os facemos repartimos, para non telos que comer todos un solo.
Publicar un comentario